0226-755425 mhink@lifesec.nl
Over ons

LifeSec is in 2014 opgericht door Martin Hink. Na jarenlange ervaring als verpleegkundige op de Spoed Eisende Hulp geef ik opleidingen om deze kennis en kunde op de werkvloer over te dragen.

De speciale vaardigheidstrainingen die wij geven, zijn geschikt voor particulieren, bedrijven en gastouders. Onze instructeurs hebben jarenlange praktijk ervaring in de spoedeisende hulpverlening. Door deze ervaring blijven de lessen interessant, up to date en aangevuld met talloze praktijkvoorbeelden.

Reanimatie cursus volgen? Of andere opleidingen in de acute hulpverlening? LifeSec is een jong en dynamisch bedrijf voor opleidingen in de acute hulpverlening. Alle opleidingen en trainingen geven we bij u op locatie. Wij geven ook de reanimatiecursussen met een Automatische Externe Defibrillator (AED) gewoon bij u thuis of op kantoor. Evenals de cursus kinderreanimatie. Al onze opleidingen voldoen aan de nieuwste richtlijnen van de NRR (Nederlandse Reanimatieraad) en de ERC (European Resuscitation Council), waardoor u altijd met de laatste regelgeving wordt opgeleid.

Wij geven u ook advies bij de aankoop en levering van een AED. Bel ons gerust of neem contact op via de mail als u vragen heeft of als u een offerte wilt ontvangen.