0226-755425 mhink@lifesec.nl
Rotaid Cabine van de Stelt locatie Slootdorp
1 mei 2020

Deze week hebben wij een Rotaid Cabine geplaatst bij van der Stelt locatie Slootdorp!

Wederom een tevreden klant!
9 september 2019

Afgelopen week heeft LifeSec een AED geleverd aan Toes Montage BV

Van Westen Keukens
18 mei 2018

Onlangs hebben we een verkorte cursus "Basic Life Support met de AED" gehad van professional Martin Hink. Zeer leerzaam en verhelderend. Dat gecombineerd met mijn vrouw die op de hartbewaking/CCU in het NW ziekenhuis dagelijks te maken heeft met reanimaties is mij het belang van snel handelen bij een hartstilstand overduidelijk geworden.

Met trots ontvingen wij vandaag van Martin (LifeSec) zelf onze nieuwe AED. Hij kan er maar hangen! (Hij zou eigenlijk overal moeten hangen...)

Martin, hartelijk dank voor je kundig advies. We hopen dat we het apparaat niet hoeven te gebruiken. Aan onze offertes zal het zeker niet liggen ;-) maar we zullen niet aarzelen wanneer dat nodig is.

Sport2Move Broek op Langedijk
12 september 2017

Sport2Move heeft voor de vestigingen Medemblik, Warmenhuizen en Broek op Langedijk een AED aangeschaft via LifeSec. Inmiddels zijn alle vestigingen van Sport2Move en Train 4 Less voorzien van een AED!

 

Sport2Move Warmenhuizen
12 september 2017
Con Zelo Waarland kiest voor AED van LifeSec
13 februari 2017
Van der Plas Sprouts kiest voor AED van LifeSec
2 september 2016
Heinis Logistics kiest voor AED van LifeSec
6 juli 2016

Ook de transportsector weet ons te vinden!

Tennisvereniging 't Noord-End kiest voor AED van LifeSec
2 mei 2016
Ann Taveirne Fysiotherapie & revalidatie kiest voor AED van LifeSec
18 april 2016
Tandartsenpraktijk van Binsbergen kiest voor AED van LifeSec
5 april 2016

Daan van Binsbergen (Tandartsenpraktijk van Binsbergen) neemt de AED in ontvangst van Martin Hink (LifeSec)

LSVV kiest voor AED van LifeSec
16 juni 2015

Tijdens de bestuursvergadering van afgelopen week is besloten dat LSVV de AED vernieuwt.
Hiertoe is besloten na een toelichting door Martin Hink van LifeSec. "Als vereniging met ruim 700 leden van jong tot oud die wekelijks actief zijn in en om de velden mag je niet uitsluiten dat zich ooit een hartstilstand voordoet. Met de aanschaf van de AED laat LSVV zien dit risico niet te onderschatten."

De AED kan in het geval van een hartstilstand gebruikt worden om een electrische schok toe te dienen die het hart weer op gang brengt. Door een AED ter plaatse te hebben kan dit al gedaan worden voor een ambulance ter plaatse is. Hiermee wordt kostbare tijd gewonnen in een levensbedreigende situatie, wat uiteindelijk de overlevingskansen vergroot. Wettelijk gezien is het iedereen toegestaan om de AED te bedienen, het is echter aan te raden hier een cursus voor te volgen. Na het volgen van de cursus bent u in het geval van een noodsituatie bekend met de AED en gaat er geen kostbare tijd verloren. Martin Hink van www.LifeSec.nl  is gespecialiseerd in dergelijke cursussen en deelt zijn kennis graag met u.