0226-755425 mhink@lifesec.nl

Desinfectie zuil met eigen huisstijl

Desinfectie zuil inclusief contactloze dispenser. De stevige zuil met eigen huisstijl met een no-touch dispenser is een krachtig middel om er voor de zorgen dat de huidige maatregelen worden nageleefd. Gebruik deze bij de entree van uw horecagelegenheid, werkplaats, kantoor of andere openbare ruimte om de hygiëne te waarborgen. De desinfectie zuil wordt geleverd inclusief een automatische dispenser met een inhoud van 1 liter. De no touch dispenser werkt op 4x 1.5v AA batterij (meegeleverd) en zit stevig bevestigd aan de zuil. Afmetingen; hoogte 148cm, voet 40x50cm (zie afbeelding) Desinfectie alcohol 80% voor de vulling is optioneel extra verkrijgbaar (per can van 5 liter). Voor gebruikers van onze desinfectiepalen houden wij ook voldoende voorraad zodat dit leverbaar blijft.        € 299,00 ex. BTW per stuk

Voor meer informatie of bestellingen, neem contact op

(bedrukte) Mondkapjes

Mondkapjes (niet-medisch) In het OV, bij de kapper, voor een bezoek aan de winkel/ supermarkt of op vakantie in het buitenland: een mondkapje is tegenwoordig onmisbaar. In deze verpakking zitten 50 niet-medische mondkapjes. Betrouwbaar, veilig en gemakkelijk in gebruik.  € 14,95 per verpakking (inclusief belasting)


Bedrukte mondkapjes. Uitwasbaar op 60-90 graden, dus herbruikbaar. Levertijd 17 werkdagen. Standaard wordt het mondkapje gedragen met elastiek achter de oren. De afstand van neus tot kin is 13 cm. Let op; dit zijn geen FFP-goedgekeurde mondkapjes, dus niet voor medisch gebruik.  € 2,75 per stuk. (inclusief belasting) Minimale afname 100 stuks. 

Voor meer informatie of bestellingen, neem contact op

Doorzichtig gezichtsscherm - bril met gelaatsscherm

Draagt U liever geen mondkapje? Of wilt u juist dubbel beschermt zijn tegen bacteriën en of virusdeeltjes? Dan is dit gelaatsscherm de uitkomst. Dit gelaatsscherm - brilmontuur met scherm beschermt  het hele gezichtsveld, terwijl u gewoon uw dagelijkse werkzaamheden kunt uitvoeren. Op het scherm zit een beschermfolie dat u voor gebruik dient te verwijderen. € 3,95 per stuk. (inclusief belasting) Minimale afname 10 stuks.

Voor meer informatie of bestellingen, neem contact op

Desinfectie vloeistof 80 % alcohol 5000 ml (handalcohol)

Desinfectievloeistof 80% - 5000 ml jerrycan geschikt voor het desinfecteren van de huid en oppervlaktes. Te gebruiken in combinatie met de Desinfectie zuil met contactloze dispenser. € 47,50 ex. BTW per stuk.

Voor meer informatie of bestellingen, neem contact op

Desinfectie zuil zwart

Desinfectie zuil inclusief contactloze dispenser. De stevige zwarte of witte zuil met een no-touch dispenser is een krachtig middel om er voor de zorgen dat de huidige maatregelen worden nageleefd. Gebruik deze bij de entree van uw horecagelegenheid, werkplaats, kantoor of andere openbare ruimte om de hygiëne te waarborgen. De desinfectie zuil wordt geleverd inclusief een automatische dispenser met een inhoud van 1 liter. De no touch dispenser werkt op 4x 1.5v AA batterij (meegeleverd) en zit stevig bevestigd aan de zuil. Afmetingen; hoogte 148cm, voet 40x50cm (zie afbeelding) Desinfectie alcohol 80% voor de vulling is optioneel extra verkrijgbaar (per can van 5 liter). Voor gebruikers van onze desinfectiepalen houden wij ook voldoende voorraad zodat dit leverbaar blijft.        € 267,00 ex. BTW per stuk

Voor meer informatie of bestellingen, neem contact op