0226-755425 mhink@lifesec.nl
Defibtech Lifeline AED

De Defibtech Lifeline AED is duidelijk in de bediening door de twee contrasterende knoppen aan de voorkant: de groene aan-/uitknop en de rode schokknop. De ondersteuning van de reanimatie wordt verder begeleid door duidelijk gesproken tekst.
De AED wordt geleverd met een batterij die ongeveer 7 jaar mee gaat en de AED zelf heeft een lange garantietermijn van 8 jaar. Aan de bovenkant van de Lifeline AED zit een stevig handvat waaraan hij eventueel opgehangen kan worden. De elektroden kunnen handig aan de achterkant opgeborgen worden en zitten vast aan de AED, zodat hier bij een inzet niet naar gezocht moet worden. Kortom: de Defibtech is een zeer gebruiksvriendelijke en snel inzetbare AED.
 

Voor meer informatie of bestellingen, neem contact op

Philips Heartstart FRx

De nieuwste HeartStart-AED, ontwikkeld door Philips in samenwerking met Laerdal, is de HeartStart FRx. Dit is een uiterst geschikt toestel voor uw organisatie om diverse redenen. Philips is met meer dan 200.000 verkochte apparaten wereldmarktleider op het gebied van automatische externe defibrillatoren.
Terwijl de Philips Heartstart Home specifiek bedoeld is voor thuisgebruik, is de FRx prima geschikt voor meer intensief gebruik.
Ten opzichte van het instapmodel van Philips, de Heartstart HS-1, is de FRx robuuster, handiger in het gebruik met kinderen door de kindersleutel en de FRx is een stuk beter bestand tegen water en stof. Heeft u dus iets meer te besteden, dan is het zeker de moeite om de Heartstart FRx te kiezen.
 

Voor meer informatie of bestellingen, neem contact op

Philips Heartstart HS-1 AED

De meest verkochte AED ter wereld van PHILIPS.

Details:
Met de Heartstart HS1 AED heeft Philips duidelijk ingezet op de algemene gebruiker, getraind of ongetraind. Deze voordelige 'thuis-defibrillator' is namelijk heel eenvoudig te bedienen. Op het moment dat aan de opvallende hendel wordt getrokken, gaat de AED aan en zijn de elektroden direct beschikbaar. Hierna kan de gebruiker gelijk beginnen met het plakken van de plakkers, waarna de AED zijn analyse gaat uitvoeren.
Naast een duidelijke aan-/uitknop en een rode schokknop, beschikt de Philips defibrillator ook over een informatieknop. Tijdens een inzet geeft de AED hiermee extra instructies om goede hartmassage en beademing toe te passen. Bij een eventuele storing geeft de AED door middel van deze knop uitleg wat er aan de hand is. De compacte HS1 AED is verder licht (1,5 KG) en wordt geleverd in een stevige draagtas.

Voor meer informatie of bestellingen, neem contact op